Kurssin aikana opit seuraavaa…

Moduuli #1 Kuinka erotut kilpailijoistasi?

Tässä moduulissa käymme läpi keinoja, joilla erotut kilpailijoistasi muulla tavalla, kuin hintoja polkemalla. Kun osaat kertoa palveluistasi ja tuotteistasi muista erottuvalla tavalla, se vetää puoleensa potentiaalisia asiakkaita, jotka myös kuuntelevat mitä sinulla on heille tarjota. Tällaisille liideille ja asiakkaille tuotteet ja palvelut myyvät vähän kuin itsestään, eivätkä liidit karkaa pois halvimman hinnan perässä.

Moduuli #2  Strategia, joka tuo sinulle enemmän liidejä, myyntiä ja yhteydenottoja nettisivuiltasi

Jos nettisivuillasi käy jo jonkin verran väkeä, mutta vain häviävän pieni osa ottaa yhteyttä tai ostaa, tästä moduulista on sinulle paljon hyötyä. Tämän yksittäisen strategian toteuttaminen on jo pitkään ollut osa asiakastyötäni ja tuottanut asiakkailleni merkittäviä tuloksia. Tässä moduulissa opit, mikä tämä strategia on.

Moduuli #3 Kuinka hyödynnät Facebookia markkinoinnissasi?

Melkein puolet suomalaisista on Facebookissa, ja iso osa meistä on siellä huomattavan osan valveillaoloajastamme. Tässä moduulissa opit 5 yksinkertaista keinoa hyödyntää Facebookia markkinoinnissasi. Nämä 5 keinoa toimivat toimialastasi riippumatta.

Moduuli #4 Google Analytics kiireiselle pienyrittäjälle

Google Analytics on uskomattoman hieno, mutta monimutkainen työkalu. Tämä moduuli on suunniteltu kiireiselle pienryittäjälle, joka haluaa saada kaiken tärkeän ja tarvittavan tiedon siitä mikä on toiminut (ja mikä ei) nopeasti ja vaivattomasti, jotta voi saamansa tiedon perusteella tehdä tarvittavia muutoksia (tai juhlia uusia markkinoiniin voittoja). Tässä moduulissa opit löytämään Google Analyticsistä pienyrittäjälle elintärkeät tiedot nettisivun toimivuudesta ja tuottavuudesta. Opit mm. minne mainontaan sijoitetut eurosi menevät ja kuinka ne tuottavat, mitkä yksittäiset kanavat tuovat sinulle tällä hetkellä suurimman osan myynnistäsi ja mitkä ovat nettisivusi pahimmat pullonkaulat. Jo yksin tämän moduulin arvo on yrityksellesi moninkertainen verrattuna koko virtuaalikurssin hintaan.

Moduuli #5 Hakutuloksissa näkyminen: 7 kohdan tarkistuslista

Google tuo sinulle tälläkin hetkellä suurimman osan kävijäliikenteestäsi, joten jo toimivaa kanavaa kannattaa laajentaa entisestään. Tässä moduulissa käymme läpi tarkistuslistan, jota seuraamalla kehität oman bisneksesi hakukonenäkyvyyttäsi eettisesti ja sääntöjä rikkomatta. Mukana on myös pari menetelmää, jotka olen pitänyt omina salaisuuksinani ja käyttänyt niitä omien asiakkaitteni hakutulosten parantamiseksi.

Moduuli #6. Kuinka saada asiakkaita — täysin ennustettavasti* (VAROITUS: saattaa tuoda liikaa liidejä, liian nopeasti)

”*Teemu, laita mylly kiinni! Mulla on 63 vastaamatonta sähköpostia [potentiaalisilta asiakkailta] viikonlopun jäljiltä” *(sähköpostiviesti asiakkaaltani)

Yksi suurimmista markkinoinnin haasteista on ollut yritykseen kohdistuvan kiinnostuksen ”realisoiminen” laadukkaiksi yhteydenotoiksi ja kaupoiksi. Tässä moduulissa käymme läpi yksityiskohtaisesti menetelmän (ja sen eri variaatioita), jolla saat tuotettua *ennustettavasti* potentiaalisten asiakkaiden yhteydenottoja. Tämä menetelmä on yksi tehokkaimmista koskaan urani aikana käyttämistäni. Kyseessä ei ole mikään uusi tai testaamaton menetelmä, vaan strategia ja työkalu, jota lukuisat monen miljoonan liikevaihdon tuottavat yritykset käyttävät kansainvälisesti.

**

Nyt kun ymmärrät, mitä kaikkea tämä kurssi sisältää, ja kuinka paljon yrityksesi tulee hyötymään tämän tiedon hallinnasta rahallisesti ja ajallisesti, seuraava kysymyksesi varmasti on, kuinka paljon kurssi mahtaa maksaa?

Jokainen kuudesta moduulista on arvoltaan helposti yli 500€. Kurssin hinta ei kuitenkaan ole 3000€, eikä edes 1997€.

Kurssin normaali hinta on 997€ + alv 24%. Mutta koska järjestän kurssin nyt ensimmäistä kertaa, saat sen hintaan 497€ + alv24 %.

Muistathan, että otan kurssille vain 10 osanottajaa, jotta pystyn tasapuolisesti vastaamaan kaikkien osallistujien kysymyksiin toimenpiteiden soveltamisesta eri toimialoille.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen teemu.kinnunen@internetmarkkinointi.fi otsikolla ”virtuaalikurssi”.

Aloitamme tiistaina 12.7. klo 14 !

Ystävällisin terveisin,
Teemu